Subiect: Ajutor,la forum Lun Sept 19, 2011 7:35 am
Nu am specificat in titlu dar o sa specific aici... Cum pot sa fac si eu ca la forumgratuit.ro sau ca si la noi pe forum,acea imagine care apare sus....uitativa la imaginea pe care am puso aicea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
stie cineva un cod sau script,ca eu nu stiu sa fac.......
[i][color=green]Aici adaugi ce vrei tu ![/i][/color]
Deci sa zic codul de mai sus e primul cod, cand creezi un subiect nou inainte sa scrii ceva pui acel cod, dupa ce ai pus acel cod si ai scris ce vrei in mijloc " ti-am lasat loc liber unde => pui acest cod la urma ! =>
Cod:
[i]Tutorial realizat de [color=orange] | DOMINIC | => [color=green]Echipa ** GraphicART **[/color] [/color][/i]
[i][color=red]***Important ! Reproducerea si/sau copierea acestui tutorial [u]NU[/u] este permisa fara acordul postatorului ![/i][/color]
Subiect: Re: Ajutor,la forum Lun Sept 19, 2011 10:11 am
multumesc,chiar mi-a fost de ajutor...inca o intrebare... Ce limbaj de programare folosesti 'DOMINIC' ca sa creezi aceste coduri,si de unde le inveti...eu am Notepad++ si nu prea stiu limbajul lui de programare... Oricum Multumesc
si scz...caa am reeditat la 'deniss22' dar nu am vrut....are ceva defecte akm forumgratuit...si sa pus singur... Imi pare rau!