Status : Intodeauna voi fi aici , dar voi veti pleca!
Subiect: Re: Semnaturi ing3rasul Mar Aug 30, 2011 3:35 am
Frumoasa?De unde atata bucurie , mi-ai loat 1 minut din viatza facanduma sa inteleg ce ai scris tu acolo , dupa aceea ti-am vazut numele si incetul cu incetul mi-am dat seama :roll: E oribila , cel putin mie nu imi place sper sa nu te superi , dar eu spun ceea ce gandesc , nu pot spune "vai ce frumos" si in mintea mea "doamne fereste mai bine nu ma uitam"!
Status : Esti ranit de oameni pentru care ti-ai dat viata ...
Subiect: Re: Semnaturi ing3rasul Joi Sept 01, 2011 3:28 am
Mr. Gabi la varsta ta de 15 ani eu unu as tace din gura ,cu minutele luate din viata astea sunt texte dupa net puteai sa iti zici parerea ta si atat. Daca tot critici te astept cu ceva mai interesant !Crezi ca mie nu mie greu sa scriu acolo cu un font downloadat dupa net ?Cam asta faceti majoritatea de aici .Dar avanda 15 ani nu ai experinta necesara pentru a judeca. Semnatura pe care o vezi e doar una dintre ele dar am sa le pun si pe celelalte sa vedem poate intelegi ceva in ce consta Arta Grafica ?! *** Mai spun inca o data nu ai Experienta Necesara se vede foarte bine din commentul tau,ai cunostinte 0 cu ceea ce facem noi aici . Si inca ceva Dominic > nu inteleg de ce are gradul Asistent? Pentru comenturi ?! Imi pare rau dar ai facut o alegerea gresita .Pacat ca e un forum muncit .
Status : Esti ranit de oameni pentru care ti-ai dat viata ...
Subiect: Re: Semnaturi ing3rasul Joi Sept 01, 2011 9:49 am
Sincer doar lui DOMINIC ii merge mintea aici .In rest majoritatea la pamant ,copii care nu au nicio legatura cu Photoshopul absolut nicio legatura . DACA E ASA VARZA VA ASTEPT PE TOTI SA FACETI CEVA MAI FRUMOS ca tot va dati mari si tari!ASA CA ghd^ si Muc. Gabi daca vrei sa imi arati ca sunteti mai bui sa vad ca postati ceva mai interesant pana atunci sunteti la pamant la pamant stiti doar sa dati comenturi cu GG ,GJ, BV, VARZA, etc... [roboti] E si normal sa va luati apararea doar sunteti de 14-15 este logic .Nici macar nu aveti puf la cocosel .Dar de ce sa imi mai bat capul ?!
Subiect: Re: Semnaturi ing3rasul Joi Sept 01, 2011 10:09 am
Oricand vrei tu o sa iti pun creatiile mele + rankurile del a forum usnt facute de mine app 300x160 e o marime recomandata si tu nu ai voie sa scri cu CULORI