Subiect: Cerere Analizare RoGraphic Dum Aug 28, 2011 5:54 am
Model de propunere a unui forum a scris: Simpla Nume forum: RoGraphic Link forum: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Categorie forum*: Grafica&Diverse Detinator: BeHapPy Sunt de acord cu orice evaluare posibila (pozitiva / negativa) din partea oricarui membru**: Desigur
Joburi/Distractii : Liceu/Fotbal,cs,Afara cu prietenii>:D<!
Status : ...
Subiect: Re: Cerere Analizare RoGraphic Mar Aug 30, 2011 2:12 am
Design si aspect : 9/10
Aspect : 10/10 Tema : 8/10 Icon`uri : 9/10 Culori : 8/10 Logo : 10/10
Forum : 8.4/10
Organizarea forumurilor si a categoriilor: 8/10 Activitatea membrilor si a staff-ului: 6/10 Originalitate: 10/10 Modul de scriere corecta in limba romana: 9/10 Modul bun de administrare : 9/10
Nota Finala : 8.7/10
Concluzii : La prima impresie am zis ca sunteti profesionisti.Si asa sunteti .Design`ul este super,aspectul foarte bine pus la punct.Tema personalizata,Logo beton! Foarte originali,dar ati putea ruga staff`ul sa fie mai activ.Modul de administrare imi place. So, tineti tot asa !
Status : Intodeauna voi fi aici , dar voi veti pleca!
Subiect: Re: Cerere Analizare RoGraphic Mier Aug 31, 2011 9:10 am
Design si aspect: 7/10
Organizarea forumurilor si a categoriilor: 8/10
Activitatea membrilor si a staff-ului: 5/10
Originalitate: 3/10
Modul de scriere corecta in limba romana: 8/10
Concluzii: In principiu, forum este ok. Nu m-a surprins nimic. E un forum ca toate celelalte. Mi-ar fi placut sa vad un forum cu o tema originala , nu loata de pe hitskin , da design sunt de facut mici retusuri!Activitatea staffului si a membrilor ar trebui sa va supere mai mult , cand am intrat si v-am analizat forumul , eram doar eu inregistrat pe forum!Succes in continuare!
Aspect : 10/10 Tema : 8/10 Icon`uri : 9/10 Culori : 8/10 Logo : 10/10
Forum : 8.4/10
Organizarea forumurilor si a categoriilor: 8/10 Activitatea membrilor si a staff-ului: 6/10 Originalitate: 10/10 Modul de scriere corecta in limba romana: 9/10 Modul bun de administrare : 9/10
Nota Finala : 8.7/10
Concluzii : La prima impresie am zis ca sunteti profesionisti.Si asa sunteti .Design`ul este super,aspectul foarte bine pus la punct.Tema personalizata,Logo beton! Foarte originali,dar ati putea ruga staff`ul sa fie mai activ.Modul de administrare imi place. S-o, tineti tot asa !
EDITAT DE Mr.Gabi (Corectarea greselilor gramaticale)