DOMINIC Administrator ãÚáæãÇÊÇÖÇÝíÉ
Mesaje : 397 Data de inscriere : 17/06/2011 Varsta : 27 Localizare : Maramures Joburi/Distractii : Coding & fg Status : Stiu ca pot pentru ca vreau ! | Subiect: Cum capturăm o parte din imagine? Vin Sept 02, 2011 12:37 pm | |
| Cum spune si titlul , acest tutorial va invata cum puteti captura doar o parte dintr-o imagine.
Sa incepem:
1.Stim cu totii ca , in momentul in care apasam butonul " Print Screen" , se face o poza a ecranului , de sus pana jos.
2.Cum am spus , apasam butonul " Print Screen" si mergem in Paint.
3.Formam "CTRL+V " pentru a lipi imaginea pe spatiul de lucru in Paint.
4.Mergem sus la File => Save as... si salvam oriunde pe desktop.
5.Acum avem nevoie de programul "Paint.net" , pe care il puteti lua de aici : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
6. Dupa ce s-a terminat de descarcat , intrati in el si apoi Intram la File => Open ( CTRL+O).
7.Acum formam CTRL+S , pentru a selecta "Butonul Select" si Selectam zona pe care vrem sa o capturam din imagine.
8.Formam dinou CTRL+C ( Copy) ;
9.Mergem la File => New si apasam ok.( Marimile se vor stabili singure).
10.Acum dam CTRL+P ( Paste pentru a lipi iamginea capturata) .
11.Mergem la File => Save ... si salvam imaginea unde dorim si in orice format.
Numai bine !
Acesta a fost tutorialul ! Daca ai urmat intocmai pasii inseamna ca ai reusit ! Felicitari !
ÇáãæÖæÚ ÇáÇÕáí : Cum capturăm o parte din imagine? ÇáãÕÏÑ : ãäÊÏì ÃÈÏÇÚ äÊ |
|
sTaN Membru ãÚáæãÇÊÇÖÇÝíÉ
Mesaje : 26 Data de inscriere : 14/07/2011 Localizare : Maramuresq Status : I'm CoOL | |
Andras BaNNaT ãÚáæãÇÊÇÖÇÝíÉ
Mesaje : 54 Data de inscriere : 11/09/2011 Localizare : cZ Joburi/Distractii : Cz Status : Nu mai puneti link forumurilor voastre ! | Subiect: Re: Cum capturăm o parte din imagine? Vin Sept 16, 2011 11:25 am | |
| |
|
Pr4d4 Membru ãÚáæãÇÊÇÖÇÝíÉ
Mesaje : 17 Data de inscriere : 20/09/2011 Localizare : Romania Joburi/Distractii : Elev Status : :d | |
albachersont Moderator ãÚáæãÇÊÇÖÇÝíÉ
Mesaje : 186 Data de inscriere : 15/07/2011 Localizare : Judetul MM/Comuna Repedea Status : Super | |
denisdeni22 Moderator ãÚáæãÇÊÇÖÇÝíÉ
Mesaje : 51 Data de inscriere : 21/08/2011 Localizare : Pe forum Joburi/Distractii : Metin2 Status : Eu si tu | |
ãÚáæãÇÊÇÖÇÝíÉ
| Subiect: Re: Cum capturăm o parte din imagine? | |
| |
|